Sint op school

Heeft u op school ook de sinterklaasboeken van Humberto Tan, Ellen Hoog en Lauren Verster? Geweldig! Want er is niks leuker dan in de weken voorafgaand aan het sinterklaasfeest de kinderen lekker voor te lezen. Jonge kinderen krijgen daar nooit genoeg van!

Prentenboeken ook digitaal!

De boeken van Lauren, Humberto en Ellen zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Klik hier voor de bladerbare, digitale prentenboeken. Ideaal voor projectie op het digitale schoolbord.


Download de boeken voor het digitale schoolbord

Letterspelletjes voor zelfstandig werken

Wilt u meer op school met de boeken doen? Dat kan! Download de letterspelletjes, negen per boek, voor gebruik in de klas. Maak voor elke leerling een kopie van de downloads. Zo kunnen ze er snel en zelfstandig mee aan de slag. Een gezellig sinterklaasliedje erbijā€¦ en de dag kan niet meer stuk!.

Download de tien versiertips van Sinterklaas

Kinderen leren beter in een uitdagende en vrolijke omgeving. Maak daarom van de school een feestschool. Helemaal in de sfeer van Sinterklaas. Dat gaat extra makkelijk met de tien versiertips van Sinterklaas. Creatieve, eenvoudig uit te voeren suggesties voor de hele school. Download de versiertips vandaag nog.

Download de boekenVraag de Coupon aan