Spelend leren
lezen en schrijven
met Sinterklaas

Een gezellige sinterklaassfeer in huis. Spanning om wat Sinterklaas en de Pieten dit jaar zullen brengen. Uitkijken naar pakjesavond op 5 december. Kinderen willen niets liever dan lekker bezig zijn met Sinterklaas.

27 doebladen voor thuis


En dat kan op een leuke en uitdagende manier met de 27 doebladen voor thuis. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Speciaal gemaakt bij de drie nieuwe sinterklaasboeken van Wesley Sneijder, Katja en Wim Schuurman en Albert Verlinde. Klik op hun boeken en download en print de doebladen. Zo leert uw kind ook nog spelend lezen en schrijven met Sinterklaas.

Vaders lezen voor


Doet u ook mee met de actie ‘Vaders lezen voor’? Gezellig én heel nuttig! Lees uw kind zo vaak mogelijk voor in de sinterklaastijd. Want het is ongelooflijk hoeveel dagelijks voorlezen bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Het is bewezen dat als kinderen regelmatig lezen, zij veel meer nieuwe woorden leren dan met kinderprogramma’s op televisie. Download en print de voorlees-spaarkaart en begin vandaag nog! Meer weten? Klik hier!