Spelend leren
lezen en schrijven
met Sinterklaas

Op school aan de slag? We maken het u lekker makkelijk. Met 27 doebladen en de drie sinterklaasprentenboeken voor het digibord. Dus heeft u een kwartiertje over? Dan leren uw leerlingen spelend lezen en schrijven met Sinterklaas.

De traditie om sinterklaasprenten- boeken te maken duurt nu al dertien jaar! De boeken worden altijd geschreven door bekende Nederlanders die zich graag sterk maken voor de lees- en taalontwikkeling van kinderen. Met spannende, fantasierijke en verrassende verhalen over Sinterklaas. Een feest om voor te lezen, terwijl u intussen de schitterende illustraties groot op het digibord kunt laten zien. Aan de slag met de doebladen? Klik op de namen van de auteurs.

Vaders lezen voor


Doe ook mee met de actie ‘Vaders lezen voor’. Want voorlezen vergroot de woordenschat, tekstbegrip, zelfvertrouwen en motivatie van kinderen. Zo presteren ze ook beter op school. klik hier voor meer uitleg en begin vandaag nog! Hoe meer vaders thuis voorlezen, hoe meer verrassingen de kinderen op school kunnen verdienen. Download het kant-en-klare draaiboek op deze site voor deze originele en gezellige voorleesactie!